• sreda, 17. jul 2024.
U Suseku priredbom obeležen završetak školske godine
Društvo | Hronika | Beočin
0 Komentara

U Suseku priredbom obeležen završetak školske godine

14. jun 2024. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković prisustvovala je svečanosti koja je povodom završetka školske godine upriličena u Osnovnoj školi „Jovan Popović“ u Suseku.

Ovogodišnjim programom završne priredbe učenici, njihovi učitelji i nastavnici potrudili su se da prikažu interkulturalnost škole, naglašavajući vršnjačku saradnju i međusobnu podršku gde su kroz igru, pesmu, glumu, recitacije i kviz znanja prikazali poznavanje tradicije, jezika, istorije i kulture slovačkog naroda.

Direktorka škole Tatjana Krstić pozdravila je sve prisutne i uputila reči zahvalnosti učenicima, nastavnicima i partnerima škole na ostvarenim uspesima, izuzetnoj saradnji i podršci.

Ona je u svom obraćanju istakla da interkulturalnost predstavlja važan koncept nastavnog procesa u školi „Jovan Popović” i da samo kroz prihvatanje i uvažavanje različitosti možemo izgraditi bolje međuljudske odnose, unaprediti znanja i saradnju.

Događaj su podržala udruženja žena „Veliko srce” iz Suseka, „Vredne pčelice” iz Luga i „Jana“ iz Banoštora, čije su članice za učenike i sve goste pripremile svoje tradicionalne domaće specijalitete.

Foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: