• ponedeljak, 15. jul 2024.
Takmičenje u šahu za paraplegičare i kvadriplegičare
Srem bez predrasuda | Vesti | Ruma
0 Komentara

Takmičenje u šahu za paraplegičare i kvadriplegičare

19. jun 2024. godine

Ruma-Jun mesec za članove Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara “Srem” Ruma protekao je u znaku brojnih aktivnosti.

-16.06. u prelepom ambijentu u Zrenjaninu, uzeli smo učešće na takmičenju u kuvanju pasulja, gde nam je domaćin bilo Udruženje paraplegičara “Banat” Zrenjanin., rekla je Bojana Gladović, predsednica Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara “Srem” Ruma.
Već narednog dana u domaćem ambijentu u Rumi članovi udruženja organizovali su tradicionalno takmičenje u šahu. Ova aktivnost je finansirana od strane Ministarstva rada zapošljavanja boračka i socijalna pitanja. A sve se održava pod sloganom nacionalne kampanje resornog ministarstva #srbijabezbarijera.

Projekat “U susret jednakosti – Srem bez predrasuda” se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Nezavisno udruženje novinara Srbije. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove NUNS i Ambasade SAD već isključivo autora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: