• četvrtak, 13. jun 2024.
Porodično savetovanje za decu sa autizmom
Društvo | Srem bez predrasuda | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Porodično savetovanje za decu sa autizmom

7. jun 2024. godine

Udruženja za pomoć deci sa autizmom “Moj svet” iz Sremske Mitrovice organizuje prvo porodično savetovanje u subotu 8.juna sa početkom u 13,30 časova u prostorijama Mesne zajednice “29. novembar”.

Kako kaže predsednica Udruženja Vanja Vetmić, ovo okupljanje organizuje se radi međusobnog upoznavanja, definisanja ciljeva i tema, čija bi realizacija u ovom trenutku svima mnogo značila.

Porodičnu terapiju će realizovati Aleksandra Jovanović, defektolog – oligofrenolog i sistemski porodični terapeut, a mogu prisustvovati svi članovi uže i šire porodice koji imaju potrebu za podrškom ove vrste.

Tokom održavanje savetovanja za decu je organizovano druženje u igraonici “Štrumfoteka” koje će pratiti Tanja Jovanović, defektolog.

Projekat “U susret jednakosti – Srem bez predrasuda” se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD, a administrira Nezavisno udruženje novinara Srbije. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove NUNS i Ambasade SAD već isključivo autora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: