• četvrtak, 18. jul 2024.
Ovog vikenda besplatni preventivni pregledi u mitrovačkoj Opštoj bolnici
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Ovog vikenda besplatni preventivni pregledi u mitrovačkoj Opštoj bolnici

14. jun 2024. godine

Nova akcija Ministarstva zdravlja- besplatni preventivni pregledi za sve građane, biće organizovani i u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica, u nedelju,16. juna u vremenu od 08:00 do 17:00 časova.

U bolničkoj laboratoriji, građani će moći da provere krvnu sliku, nivo šećera u krvi, a radiće se i analize tumor markera ( CEA,Ca19-9, alfa-fetoprotein). U Službi za radiološku dijagnostiku, obaviće se ultrazvučni pregled abdomena i male karlice, a u ambulanti za kožne bolesti – pregled dermatologa.

I ovoga puta, svi pacijenti kod kojih se uoče nepravilnosti prilikom pregleda ili u rezultatima, biće odmah upućivani na dalju dijagnostiku i preglede već u toku naredne nedelje.

Ministarstvo zdravlja sprovodi akcije u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: