• nedelja, 16. jun 2024.
Pokrajinska vlada upozorava na prevaru!
Vesti
0 Komentara

Pokrajinska vlada upozorava na prevaru!

18. maj 2024. godine

Pokrajinska vlada obaveštena je da su od strane N.N. lica kontaktirani pojedini privredni subjekti sa teritorije AP Vojvodine, kojima su u prethodnom periodu dodeljena bespovratna sredstva za nabavku nove opreme na konkursima Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Ova lica navode da im je potrebno isplatiti novčanu naknadu, kako bi se omogućila raspodela neraspoređenih budžetskih sredstava krajnjim korisnicima, odnosno privrednim društvima.

-Ovim putem, obaveštavamo javnost da su izneti navodi u potpunosti neistiniti, kao i da je Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu već preduzeo sve zakonske mere kako bi se navedeni slučaj procesuirao. Posebno ovom prilikom naglašavamo da Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu sve informacije u vezi sa konkursima koje sprovodi objavljuje transparentno na svojoj internet stranici kao i putem sredstava javnog informisanja, sve u skladu sa zakonskim propisima – navodi se u saopštenju Pokrajinske vlade.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: