• nedelja, 19. maj 2024.
Opšta bolnica Sremska Mitrovica pred procesom nove akreditacije
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Opšta bolnica Sremska Mitrovica pred procesom nove akreditacije

20. april 2024. godine

U radnoj poseti Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, bila je Svetlana Drča, koordinator i edukator Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije, a povodom novog procesa akredaticije koji bolnicu čeka u ovoj godini. Sastanku su pored v.d.direktora Prim.dr Dragana Malobabića, prisustvovali članovi menadžmenta,kao i koordinator dr Nenad Golubović, a teme sastanka bile su vezane za realizovane edukacije za samoocenjivanje, smernice za rad sa timovima, kao i prikaz kontinuiteta kroz novu dokumentaciju.

Drča je prisutne upoznala sa novinama koje donosi novi akreditacijski ciklus, uz uputstva i sadržaje koje naša ustanova treba da prati u predstojećim aktivnostima. Preporuke,se pre svega odnose na unapređenje procedura,prevashodno u sferi dodatnog kvaliteta u pružanju usluga pacijentima,s posebnim akcentom na ulogu Stručnog saveta bolnice.

Zajednički zaključak je, da je važno sprovoditi procedure po standardima,uredno voditi dokumentaciju u svim segmentima rada i poslovanja i svakodnevno raditi na unapređenju kvaliteta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: