• utorak, 21. maj 2024.
Održana godišnja skupština Udruženja “Sremska svinjokolja i kobasicijada Šid”
Društvo | Hronika | Šid | Vesti
0 Komentara

Održana godišnja skupština Udruženja “Sremska svinjokolja i kobasicijada Šid”

23. april 2024. godine

Godišnja skupština udruženja Sremska Svinjokolja i Kobasicijada održana je u prostorijama Slovačkog Doma u Šidu U nedelju 21. aprila. Skupštini je prisustvovalo 19 članova.

Na početku skupštine prisutni članovi izabrali su Rastislava Struhara za predsedavajućeg, nakon čega je on pročitao dnevni red koji je jednoglasno usvojen.

Predsednik Upravnog Odbora Miroslav Kukučka podneo je izveštaj o radu udruženja između dve skupštine, u kojem je rekao da je protekla godina bila veoma uspešna uprkos neodržavanju Srem Klob Kob Festa zbog AKS, spomenuo je i 27. Sremsku kobasicijadu na koju je pristiglo rekordnih 110 uzoraka suvih kobasica. Izvešaj je usvojen sa 19 glasova ZA.

Zamenik predsednika udruženja Stanislav Đierčan pročitao je finanskijski izveštaj za 2023.godinu, koji je takođe usvojen jednoglasno.

Jedna od tačaka dnevnog reda bio je i plan i program rada udurženja za tekuću godinu koji je prezentovao predsednik UO nakon čega je i usvojen.

Na predlog upravnog odbora skupština je prihvatila i usvojila prijem 15 novih članova udruženja koji su popunjavanjem pristupnice tokom godine izrazili želju da pomognu radu udruženja.

Na samom kraju skupštine predsedavajući se zahvalio svima na konstruktivnom radu i poželeo još više uspeha u budućem periodu, a nakon zasedanja organizovana je večera za članove, prijatelje, simpatizere i sponzore udruženja.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: