• utorak, 23. april 2024.
Usluga odnošenja kabastog otpada ili uginulih životinja sa adrese potpuno besplatna
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Usluga odnošenja kabastog otpada ili uginulih životinja sa adrese potpuno besplatna

15. mart 2024. godine

Javno komunalno preduzeće „Sava“ podseća građane pećinačke opštine da je usluga odnošenja kabastog otpada ili uginulih životinja sa adrese pozivaoca potpuno besplatna već duži niz godina.

Direktor JKP “Sava” Željko Milićević smatra da nema opravdanja za bacanje otpada na javne površine i dodao da oni koji to čine krše zakon i nanose trajnu štetu ljudima u svom okruženju.

-Od kako smo uveli uslugu besplatnog odnošenja kabastog otpada i uginulih životinja, dobijamo dosta poziva od odgovornih građana, ali to nije dovoljno. I dalje, pojedinci uporno nastavljanju sa gomilanjem i bacanjem otpada po obodima naselja, u sporednim ulicama, ili čak u centrima naselja. Zato još jednom apelujem na sve građane da pre nego što bace otpad na mesto koje nije predviđeno za tako nešto, dobro razmisle, jer naš cilj je – opština Pećinci bez otpada – naglasio je Milićević.

Još jednom podsećamo da JKP „Sava“ besplatno odnosi kabasti otpad i uginule životinje, kao i svaki drugi komunalni otpad koji ne može da se odloži u kante za smeće i kontejnere, kao i da je jedino potrebno da se pozove ovo komunalno preduzeće putem telefona 022 2436 510. Takođe, u slučaju građevinskog otpada potrebno je pozvati JKP „Sava“ na isti broj telefona radi dodatnih informacija.

  

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: