• subota, 20. april 2024.
Odobrena sredstva za sanaciju divlje deponije u Laćarku
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Odobrena sredstva za sanaciju divlje deponije u Laćarku

18. mart 2024. godine

Ugovor sa Ministarstvom zaštite životne sredine kojim su odobrena sredstva za sanaciju divlje deponije u Laćarku u iznosu od 13,3 miliona dinara, uz četiri miliona koja su opredeljena iz budžeta Grada Sremska Mitrovica potpisan je u petak, 15. marta.

Ugovor je potpisala i svečano uručila gradonačelnici Svetlani Milovanović i načelniku Uprave za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine Draženu Riđošiću ministarka Irena Vujović.

Uz velike apele i nekoliko pokušaja da se problem sanira, ova lokacija i dalje ruži i zagađuje životnu sredinu. Stoga će se, zahvaljujući saradnji Grada Sremska Mitrovica sa resornim ministarstvom, u toku ove godine isti konačno biti rešen.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: