• sreda, 17. april 2024.
Bibliotekarki OŠ ,,Sveti Sava” zahvalnica za izuzetan doprinos i podršku
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Bibliotekarki OŠ ,,Sveti Sava” zahvalnica za izuzetan doprinos i podršku

6. mart 2024. godine

Povodom obeležavanja 158 godina od osnivanja gradske biblioteke ,, Gligorije Vozarović” dodeljene su i zahvalnice za izuzetan doprinos i podršku biblioteci, a jedan od dobitnika je i bibliotekarka OŠ “Sveti Sava” Dragica Poljak.

Dragica je već dvadeset četiri godine školski bibliotekar i s ljubavlju i poletom dočekuje, kako mališane, tako i starije osnovce, pomažući im da na najlepši način putuju kroz čarobni svet knjiga, ali i da uspešnije i lakše ispunjavaju redovne školske obaveze i brojne vannastavne aktivnosti.

Takođe, jedan je od rukovodilaca literarne i bibliotečke sekcije škole, gde neprestano podstiče dečje stvaralaštvo i učestvovanje na brojnim konkursima, radionicama i mnogim drugim aktivnostima. Svakako, i susreti s piscima i književne manifestacije neizostavni su deo njene delatnosti.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: