• sreda, 29. novembar 2023.
Oživljavaju mitrovačka preduzeća
Ekonomija | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Oživljavaju mitrovačka preduzeća

4. septembar 2014. godine

Sremska Mitrovica – Sremskomitrovačka mlekara „Srem mill“ je iz stečaja dobila novog vlasnika, a u Sremsku Mitrovicu stiže i još jedan italijanski investitor koji će u Industrijkoj zoni „Sever“ graditi fabriku za proizvodnju drvenih podova. Pored toga, očekuje se da kupca uskoro dobije i „Mitros“ za koji su zainteresovana četiri strana investitora.

Kako je novinarima saopštio gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, mlekara je prodata Novosadskoj mlekari za 46 miliona dinara, a novi vlasnici najavljuju zapošljavanje pedesetak radnika.

Što se tiče „Mitrosa“, problem je što 60 odsto objekata nije upisano u javne knjige pa je Grad formirao radnu grupu stručnjaka čiji je zadatak da do prvog oktobra izvrši upis u javne knjige svih objekata koji se nalaze u krugu fabrike.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: