• nedelja, 14. april 2024.
Uređuju se prilazi ka individualnim domaćinstvima u Čalmi
Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Uređuju se prilazi ka individualnim domaćinstvima u Čalmi

23. februar 2024. godine

U toku je završna faza radova na rekonstrukciji saobraćajnice od Laćarka ka Čalmi, a trenutno se grade ćuprije ka individualnim domaćinstvima u ovom fruškogorskom selu.

Ovaj projekat je urađen kao deo ulaganja u lokalni ekonomski razvoj i u selo, a dužina rekonstruisane deonice iznosi 7,7 kilometara, dok je vrednost radova oko 270 miliona dinara. Radove na prilazima ka individualnim domaćinstvima obišli su pomoćnik gradonačelnice za investicije i lokalni ekonomski razvoj Uroš Veselinović i Slobodan Kekić, član Saveta Mesne zajednice Čalma.

Prema projektu predviđeno je da se presvuku sve ćuprije (84) koje su na ovom potezu gde je urađena rekonstrukcija puta. Gde ima potrebe uradiće se potpuna rekonstrukcija ili presvlačenje da bi se ujednačio i nivo saobraćajnice.

Zahvaljujući dobroj saradnji Grada Sremska Mitrovica, Ministarstva i Puteva Srbije prošle godine su urađeni putevi ka seoskim sredinama, a očekuje se u toku ove i početak radova na deonici Noćaj – Radenković.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: