• subota, 20. april 2024.
Presretač zaustavio bahate vozače
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Presretač zaustavio bahate vozače

21. februar 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima podneli su prekršajne prijave nadležnom prekršajnom sudiji protiv dvojice vozača zbog saobraćajnog prekršaja prekoračenje dozvoljene brzine.
Presretač je u blizini Prhova zaustavio pedesetčetvorogodišnjaka koji je vozio „seat“ brzinom od 145,7 kilometra na čas, za 85,7 kilometara na čas više od dozvoljene brzine. Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara, 14 kaznenih poena i osam meseci zabrane upravljanja automobilom.

Na putnom pravcu Deč – Ašanja presretač je zaustavio šezdesetosmogodišnjeg američkog državljanina koji je učinio prekršaj nasilnička vožnja, jer je vozio „audi“ brzinom od 209,3 kilometra na čas na deonici puta gde je dozvoljeno 80 kilometara na čas. On je, zaustavljen i u mestu Ašanja, gde je vozio brzinom od 132,8 kilometara na čas, za 82,8 kilometara više od dozvoljene brzine.

Prekršajni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 160.000 dinara i devet meseci zabrane upravljanja automobilom.

Iz Policijske uprave obaveštavaju građane da će presretač saobraćajne policije i u narednom periodu kontrolisati brzinu kretanja vozila na putevima Srema.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: