• nedelja, 3. decembar 2023.
U petak dobrovoljna akcija davanja krvi
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

U petak dobrovoljna akcija davanja krvi

21. novembar 2023. godine

Crveni krst Šid u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi i to u petak 24. novembra u Crvenom krstu Šid, Ulica Cara Lazara 10, od 9 do 12 časova. 

-Ovim putem želimo da vas obavestimo da su snižene rezerve krvi 0 i A krvne grupe, kao i svih krvnih grupa sa negativnim RH faktorom. Hvala svim sugrađanima koji iskazuju solidarnost i žele da daju ovu dragocenu tečnost. Podsećamo da krv mogu dati sve zdrave, punoletne osobe do 65 godina starosti koje ispunjavaju zdravstvene kriterijume. Molimo sve humane ljude velikog srca da se i u buduće redovno odazivaju našim akcijama, jer je izuzetno važno da zajedno održavamo kontinuirani priliv krvi do svih pacijenata kojima je potrebna transfuzija – poručuju iz šidskog Crvenog krsta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: