• ponedeljak, 29. april 2024.
Pobednici Festivala besedništva
Kultura | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Pobednici Festivala besedništva

26. novembar 2023. godine

Na tradicionalnom Festivalu besedništa – Sirmijum svetlost reči koji je održan sinoć u Muzeju Srema nagradu Kancelarije Jelkić dobio je Pavle Đurović, Kancelarije Levajac Anđela Petrović, a nagradu publike Andrea Brezić.

U kategoriji Interpretacija treće nagrade dobili su Pavle Macanović i Tijana Majdandžić u kategoriji Autorske besede, a nagrade je uručila Miroslava Ilijić direktor Festivala.

Predsednica Odbora Festivala Jasna Arbanas uručila je druge nagrade, Milošu Mitroviću u kategoriji Interpretacija i Pavlu Đuroviću u kategoriji Autorske besede.

Nagrade u sve tri kategorije dodelio je zamenik gradonačelnice Petar Samardžić. U kategoriji Ex tempore Nataliji Tomić, koja je dobila novčanu nagradu i sliku Borka Golića. Anđela Petrović osvojila je prvo mesto u kategoriji Interpretacija i uz nagradu sliku autorke Dragane Kostić. U kategotriji Autorska beseda prvo mesto i novčanu nagradu dobila je Sara Švedić, uz Oratora i sliku Božane Rašić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: