• nedelja, 19. maj 2024.
Participativno budžetiranje u Beočinu
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Participativno budžetiranje u Beočinu

22. novembar 2023. godine

Opština Beočin i ove jeseni poziva građane da kroz program participativnog budžetiranja uzmu direktno učešće u kreiranju opštinskog budžeta za narednu godinu.

Svoje predloge građani mogu poslati u periodu od 21. do 26. novembra, elektronskim putem na sajtu Opštine Beočin ili OVDE. Svaki građanin može da predloži i više projekata, a važno je voditi računa da oni budu u interesu šire zajednice, kao i da su u nadležnosti lokalne samouprave.

Nakon prikupljanja predloga građana, koje će biti zatvoreno 26. novembra tačno u ponoć, Odeljenje za budžet i finansije Opštinske uprave Beočin odrediće listu predloga koji se stavljaju na glasanje, a predlog koji dobije najveći broj glasova biće realizovan budžetom u 2024. godini.

Lista predloga za koje se može glasati biće objavljena u ponedeljak 27. novembra, a građani će do 30. novembra, takođe elektronskim putem, moći da glasaju za one predloge koje smatraju korisnim za loklanu zajednicu.

Učešće što većeg broja sugrađana u programu participativnog budžetiranja je od izuzetnog značaja kako bi Opština Beočin u plan aktivnosti za 2024. godinu mogla da uvrsti kvalitetne projekte koji na najbolji način mogu izaći u susret potrebama lokalne zajednice.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: