• nedelja, 3. decembar 2023.
Nedimović i Gak obišli fudbalske klubove u Čortanovcima, Кrčedinu i Novom Slankamenu
Sport | Inđija
0 Komentara

Nedimović i Gak obišli fudbalske klubove u Čortanovcima, Кrčedinu i Novom Slankamenu

6. novembar 2023. godine


Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak obišli su fudbalske klubove „ČSК Čortanovci“, „Fruškogorac“ u Кrčedinu i FК „Dunav“ u Novom Slankamenu. Razgovarali su sa predstavnicima klubova o dosadašnjim i budućim ulaganjima u sportsku infrastrukturu, o postignutim rezultatima i planovima za naredni period, dok je potpredsednik FSS-a Nedimović uručio i sportsku opremu za sva tri kluba.
Predsednici seoskih klubova istakli su dobru saradnju sa lokalnom samoupravom, u smislu stvaranja boljih uslova za funkcionisanje klubova, uložena su sredstva u uređenje fudbalskih terena i prostorija kluba, a kao najvažnije istakli da deca iz sela masovno se uključuju u sportski život.
Situacijom na fudbalskim terenima zadovoljan je i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, koji je rekao da se tu vide sva ulaganja u sport i omladinu, i da je cilj lokalne samouprave da deci stvori uslove za bavljenje sportom:
-Skoro svi klubovi pretenduju da pređu u viši rang takmičenja, i u svima je veliki broj dece koja redovno treniraju, što nam je i bio cilj, a podrška Fudbalskog saveza Srbije mnogo znači i klubovima i nama u lokalnoj samoupravi, istakao je Gak.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: