• sreda, 21. februar 2024.
Ministar Vesić najavio 50 novih kilometara puteva u opštini Pećinci
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Ministar Vesić najavio 50 novih kilometara puteva u opštini Pećinci

30. novembar 2023. godine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić posetio je juče opštinu Pećinci i tom prilikom je, zajedno sa predsednikom opštine Sinišom Đokićem i pokrajinskim poslanikom Aleksandrom Mandićem, obišao put Sremski Mihaljevci-Karlovčić čiju rekonstrukciju je finansiralo njegovo ministarstvo. Ministarstvo je tokom leta finansiralo i rekonstrukciju puta Prhovo-Šimanovci.

Ministra i predsednika opštine su u Karlovčiću dočekali brojni građani, kao i predstavnici saveta mesnih zajednica Sremski Mihaljevci i Karlovčić, a on je u razgovoru sa građanima istakao da je ministarstvo na čijem je čelu ove godine finansiralo rekonstrukciju preko 10 kilometara puteva u opštini Pećinci.

-Mi smo na teritoriji opštine Pećinci ove godine uložili, kao država, 420 miliona dinara i uradili preko 10 kilometara puteva, što zaista odavno nije urađeno i nije toliko uloženo. Međutim, ono što čeka opštinu Pećinci za sledeću godinu je zaista nešto što se nikada nije dogodilo. Sledeće godine ćemo u opštinu Pećinci uložiti preko milijardu i po i uraditi sigurno malo više od 50 kilometara lokalnih puteva – rekao je Vesić.

Među putevim čiju rekonstrukciju će finansirati Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture su Subotište – Pećinci, Sremski Mihaljevci – Pećinci, Kupinovo – Brestač i Kupinovo – Progar, a neki od radova počeće već ove godine.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: