• subota, 2. mart 2024.
Humanitarni turnir učenika verske nastave
Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Humanitarni turnir učenika verske nastave

27. novembar 2023. godine

Humanitarni turnir u malom fudbalu učenika verske nastave osnovnih i srednjih škola Grada Sremska Mitrovica biće održan u utorak, 28. i sredu, 29. novembra.

Turnir organizuju Eparhija sremska i Odbor za versku nastavu uz svesrdnu podršku lokalne samouprave, kao i Srednje ekonomske škole “9. maj” i Osnovne škole “Sveti Sava”.

Sredstva prikupljena od realizacije turnira biće usmerena devetnaestogodišnjem Luki Žiliću iz Martinaca, koji boluje od cerebralne paralize-spastične distonije, petog, najtežeg oblika i Udruženju osobama sa autizmom “Autizam govori srcem” iz Sremske Mitrovice.

Turnir za učenike osnovnih škola biće održan u fiskulturnoj sali Osnovnoj školi “Sveti Sava” u utorak, 28. novembra sa početkom u 09:00 časova.

Za učenike srednjih škola utakmice će se odvijati po ustaljenom žrebu u sredu, 29. novembra sa početkom od 9 časova u sali za fizičko vaspitanje Ekonomske škole “9. Maj”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: