• četvrtak, 30. novembar 2023.
Donacija guma za inđijski Dom zdravlja
Društvo | Inđija
0 Komentara

Donacija guma za inđijski Dom zdravlja

16. novembar 2023. godine


Кompanija „Кemoimpeks“ iz Inđije donirala je gume za sanitetska vozila Domu zdravlja „Dr Milorad Mika Pavlović“. Donirano je 12 guma koje su odmah i stavljene u funkciju, a predstavnici kompanije kažu da su odlučili da pomognu najvažnijoj ustanovi u opštini, Službi hitne pomoći, koja 24 časa radi u službi građana.
Zdravstveni radnici inđijskog Doma zdravlja zahvalili su se donatorima, kao i lokalnoj samoupravi na dobroj saradnji i ulaganjima u opremu.
-Ogromna ulaganja u uređenje industrijske zone dovela su do dolaska velikog broja investitora, koji, osim zapošljavanja građana Inđije i plaćanja poreza lokalnoj samoupravi, svojim društveno odgovornim ponašanjem doprinose razvijanju lokalne zajednice i u drugim oblastima društvenog života, naveo je Nemanja Milojević, šef Кabineta predsednika Opštine Inđija.
Gume na sanitetima su zamenjene i centrirane na licu mesta uz pomoć mobilnog kombija domaće kompanije, tako da su vozila za kratko vreme osposobljena za rad.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: