• četvrtak, 28. septembar 2023.
Počelo asfaltiranje deonice puta Čalma – Laćarak
Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Počelo asfaltiranje deonice puta Čalma – Laćarak

19. septembar 2023. godine

Posle nasipanja i tamponiranja počelo je postavljanje prvog sloja asfalta na izlazu iz Čalme prema Laćarku u dužini 1,5 kilometar, nakon čega će uslediti postavljanje drugog, a zatim i završnog sloja na celoj deonici.

Radove su obišli predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović i predsednik Saveta Mesne zajednice Čalma Branislav Vukmir i tom prilikom se uverili da sve protiče prema planu. Predviđen rok za završetak radova u dužini 7,7 kilometara je 15. oktobar.

Urađena je i revitalizacija putnog pojasa kroz selo, gde će takođe biti postavljena dva sloja asfalta, a biće urađene i sve ćuprije ispred domaćinstava u glavnoj ulici. Očekuje se i nastavak akcije velike sadnje “Zelenog prstena” oko Grada Sremska Mitrovica, pa će put za Čalmu dobiti potpuno novi izgled sa drvoredom kao vetrozaštitnim pojasom.

Nadležni apeluju na meštane koji idu ovom trasom da budu strpljivi i poštuju saobraćajnu signalizaciju, kako bi sačuvali svoja vozila i druge učesnike u saobraćaju.

Već od sutra, 20. septembra počeće i radovi na deonici puta Sremska Mitrovica – Manđelos.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: