• sreda, 27. septembar 2023.
Pokazna vežba mitrovačkih vatrogasaca (FOTO)
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Pokazna vežba mitrovačkih vatrogasaca (FOTO)

15. septembar 2023. godine

Povodom Dana Sektora za vanredne situacije, pripadnici jedinica vatrogasaca-spasilaca sa podruja mitrovačkog Odeljenja za vanredne situacije imali su ove nedelje čitav niz aktivnosti u Sremu.

Na gradskim trgovima, organizovani su taktičko-tehnički zborovi, gde su prolaznici, a posebno najmlađi, imali priliku da se upoznaju sa opremom vatrogasaca-spasilaca i razgovaraju sa pripadnicima ovih jedinica.

Danas, na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici, organizovana je i pokazna vežba, u okviru koje su vatrogasci simulirali akciju spašavanja žrtava požara sa terase gradske biblioteke. Akcija mitrovačkih vatrogasaca privukla je pažnju većeg broja građana, a nakon vežbe, takođe je usledio taktičko-tehnički zbor.

Opširnije u štampanom izdanju Sremskih novina, sledeće srede.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: