• sreda, 6. decembar 2023.
Sredstvima Pokrajinske vlade uređuje se Kancelarija za mlade
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Sredstvima Pokrajinske vlade uređuje se Kancelarija za mlade

31. mart 2023. godine

Opština Šid i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu potpisali su juče ugovor o dodeli sredstava namenjenih opremanju Kancelarije za mlade u šidskoj opštini.

Osnovni cilj Javnog konkursa Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu bio je, posredstvom osnivanja i osnaživanja kancelarija za mlade na teritoriji APV, unaprediti položaj mladih u lokalnim zajednicama, podstaći razvoj njihovih kompetencija, doprineti rešavanju pitanja vezanih za omladinsku politiku, te podstaći omladinski aktivizam i aktivno učešće mladih u životu lokalne zajednice.

Ugovor je u ime predsednika opštine Šid potpisala Željka Jarić, šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Šid.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: