• petak, 12. jul 2024.
Cigarete u krovu kombija
Društvo | Hronika | Šid | Vesti
0 Komentara

Cigarete u krovu kombija

8. septembar 2023. godine

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci 7. septembra, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 25.000 cigareta sakrivenih u specijalno pregrađenom krovu jednog kombija.

Prekršaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje za detaljan pregled izdvojen kombi domaćih registarskih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnji putnik.

Mada je vozač rekao da nema ništa da prijavi, usledio je pregled mobilnim skenerom, kada su uočene nepravilnosti u krovu vozila.

Detaljnim pregledom koj je usledio otkriven je specijalno dograđeni prostor u krovu kombija koji je bio ispunjen sa ukupno 1.263 paklice cigareta ”Marlboro”, ”Lucky Strike”, ”LM”, ”Rothmans”, ”Sobranie”, ”Davidof” i drugih, čija je tržišna vrednost procenjena na oko pola miliona dinara.

Zbog činjenice da vrednost krijumčarene robe prelazi trećinu vrednosti vozila, do okončanja postupka pred sudom zadržan je i kombi, vredan oko milion dinara.

Izvor/foto: carina.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: