• petak, 22. septembar 2023.
Taкmičenje u preponsкom jahanju na mitrovačкom Hipodromu
Vesti
0 Komentara

Taкmičenje u preponsкom jahanju na mitrovačкom Hipodromu

3. jul 2023. godine

Takmičenje u preponskom jahanju biće održano na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici u nedelju, 9. jula, nakon pauze duge punih 37 godina.

Organizatori takmičenja su Savez za konjički sport Srbije i lokalni Кonjički klub „Srem“, a isto će obuhvatati tri takozvane utakmice u kojima će, prema najavama, učestvovati poznata imena iz samog vrha ovog sporta.

Početak prve utakmice zakazan je za 15 časova. U okviru takmičenja, biće priređen i revijalni deo – dresurno jahanje gde će se predstaviti domaćini, КК „Srem i КК „Mirela“ iz Belegiša, koji će svojim dvoprezima i četvoroprezima dodatno ulepšati program. Za najmlađe posetioce biće organizovane dečije radionice i vožnje mini fijakerom, a mališani će imati priliku i da jašu poni konjića i uživaju u adrenalin parku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: