• sreda, 29. novembar 2023.
“Sirmium” šampionski
Sport
0 Komentara

“Sirmium” šampionski

17. jul 2023. godine

Pregršt medalja od čega četiri zlatne osvojili su članovi sremskomitrovačkog Atletskog kluba “Sirmium” na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine održanom proteklog vikenda.

Anja Čančarević iako mlađa juniorka, blistala je sa dve pobede u bacanju diska i kugle. Mila Marinković još uvek juniorka, osvojila je zlatnu medalju na 400 m u kvalitetnoj konkurenciji. Petar Ilić je pobedio i osvojio zlato u bacanju diska.

Nemanja Jorgić je došao do srebra u trci na 100 m, što je dobar uspeh koji je ostvario nakon duže pauze usled povrede. Nemanja Babić je napravio iznenađenje u troskoku i osvojio treće mesto, odnosno bronzanu medalju..

Do bronzane medalje je došla i muška štafeta 4x100m u sastavu Nemanja Babić, Marko Milinović, Vuk Marinković i Nemanja Jorgić.

Dobre nastupe ostvarili su i Filip Čarnopiski i Stefan Đonić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: