• nedelja, 19. maj 2024.
Sjajni mladi karatisti Srema
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Sjajni mladi karatisti Srema

1. maj 2017. godine

Ovog vikenda u Sportskom centru u Mladenovcu, u organizacijij Karate fedreracije Srbije, održano je Prvenstvo Srbije za poletarce pionire i nade u katama i borbama.

Biljana Dragojlovic1Karate klub Srem iz Sremske Mitrovice nastupio je prvog takmičarskog dana u katama sa 15 plasiranih takmičara i osvojio 8 medalja u veoma jakoj konkurenciji od 117 klubova i preko 700 takmičara.

Zlato su osvojili Nikolina Grubiša i Biljana Dragojlović, srebro su osvojili Elena Milošević i kata tim poletarke u sastavu Murić, Dragojlović i Aničić, dok je bronzana medalja pripala Andrei Aničić, Mioni Murić, Biljani Dragojlović i kata timu poletarki Starčević, Žegaraci Milosavljević.

Klub je prvog takmičarskog dana zauzeo 9. mesto u generalnom plasmanu od 117 klubova zvaničnog karate saveza.

Nikolina Grubisa.jpgDrugog takmičarskog dana u borbama za iste uzrasne kategorije  koje se održalo na istoj lokaciji kartisti Srema nastupili su sa dve takmičarke u borbama. Nina Dragojlović osvojila je srebrnu medalju u kategoriji -32kg pionirke , dok je Elena Milošević zauzela 4 mesto u kategoriji pionirke -34kg. U borbama je nastupilo  preko 90 klubova i oko 500 takmičara.

Ovim takmičenjem karate klub Srem predvodjen trenerom Ivom Vinković još jednom je pokazao o kakvom kvalitetu je reč kada je u pitanju trenažni proces  što pokazuju sami rezultati u granskom zvaničnom savezu. U narednom periodu predstoje još par jakih internacionalnih turnira na kojima ce nastupiti takmičari Srema

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: