• sreda, 27. septembar 2023.
Otkriveni zlatnici skriveni u instrument tabli
Vesti
0 Komentara

Otkriveni zlatnici skriveni u instrument tabli

3. jul 2023. godine

Carinici su, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Batrovci 28. juna 2023. godine sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 200 zlatnih novčića skrivenih u instrument tabli jednog kombija.

Slučaj je otkriven na izlazu iz zemlje kada je za detaljan pregled izdvojen kombi italijanskih registarskih oznaka u kome se pored vozača nalazilo još troje putnika.

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave, svi prisutni su odgovorili odrično.

Međutim, tokom detaljnog pregleda, u unutrašnjosti kontrolne table vozila, između radija i ručice menjača, pronađene su tri kutije cigareta ispunjene zlatnim sadržajem.

Naime, u kutijama nije bilo cigareta, već se u svakoj nalazilo po dva paketića ispunjena metalnim novčićima koji izgledom i karakteristikama podsećaju na zlatne. Ukupna težina 193 otkrivena novčića iznosi 946,4 grama.

Izvor/foto: carina.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: