• utorak, 16. april 2024.
Opština besplatnim letovanjem nagradila 119 učenika
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Opština besplatnim letovanjem nagradila 119 učenika

4. jul 2023. godine

Juče u ranim jutarnjim časovima i druga grupa učenika pećinačkih škola vratila se sa besplatnog letovanja u Herceg Novom, u organizaciji Sportskog saveza „Razvoj sportova“, koje je i ove godine finansirala Opština Pećinci za učenike iz sve tri osnovne i iz tehničke srednje škole koji su postigli najbolje rezultate u učenju i u školskom sportu.

Učenike je zajedno sa roditeljima dočekao zamenik predsednika opštine Pećinci Zoran Vojkić, koji je istakao da ova tradicionalna opštinska mera podrške obrazovanju daje rezultate i da je zbog toga pećinačka lokalna samouprava ove godine udvostručila broj nagrađenih učenika.

-Ove godine smo besplatnim letovanjem nagradili 119 učenika, što je dvostruko više nego do sada. Cilj nam je da decu od najranijeg uzrasta naučimo da se uložen rad i postignuti rezultati isplate i da ih usmerimo ka sticanju znanja i aktivnom bavljenju sportom, jer od toga mogu imati samo benefite u daljem životu – izjavio je Vojkić.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: