• ponedeljak, 24. jun 2024.
Donirana oprema vredna pola miliona dinara
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Donirana oprema vredna pola miliona dinara

6. jul 2023. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković uručila je danas donaciju Opštine Beočin loklanoj Vatrogasno-spasilačkoj jedinici, u vidu opreme čija je vrednost pola miliona dinara.

Zahvaljujući ovoj donaciji, beočinska vatrogasna jedinica dobila je tri nove mlaznice sa protokom 150-400 litara u minuti, atomizer za gašenje šumskih i livadskih požara kao i pet novih PP aparata tipa S-9A, baterijske lampe za šlemove, i drugu neophodnu opremu.

Prema rečima beočinskih vatrogasaca, oprema je bila neophodna kako bi se lakše i brže intervenisalo na livadskim i planinskim površama, gde požari u letnjem periodu mogu biti učestaliji, ali će istovremeno koristiti i za intervencije na objektima.

Janković se ovim prilikom sastala i razgovarala sa načelnikom Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Stojanom Milovcem, njegovim zamenikom Ivanom Radisavljevićem, savetnikom Draganom Cvetićaninom i beočinskim vatrogascima Markom Кukuruzovićem, Zoranom Vitasovićem i Brankom Jokićem, kojima je uputila reči zhavalnosti na odličnoj saradnji i svemu što su sa svojim kolegama u okviru svog posla i nadležnosti, učinili za građane u proteklih godinu dana.

-U ime građana opštine Beočin želim da se zahvalim našoj vatrogasnoj jedinici na odličnoj saradnji i spremnosti da pomognu u najtežim trenucima kada su pokazali ljudskost, hrabrost i spremnost da brzo reaguju i budu tu za sve nas. Naša dobra saradnja se nastavlja a ovo je samo prvi
korak osluškivanja njihovih potreba i želja da kao lokalna samouprava doprinesemo njihovom radu – istakla je Janković.


Foto:Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: