• petak, 22. septembar 2023.
Prijem za fudbalere “Hajduka” iz Beške
Sport | Inđija
0 Komentara

Prijem za fudbalere “Hajduka” iz Beške

26. jun 2023. godine

                         

Ulazak u Vojvođansku fudbalsku ligu povod je za prijem fudbalera beščanskog Fudbalskog kluba „Hajduk“ kod predsednika Opštine Inđija Vladimira Gaka.

-Bilo je izuzetno teško, posebno što smo prvih par utakmica pokazali lošiju igru, kasnije smo bili bolji, i uspeli da se podignemo na viši nivo, rekao je kapiten FК „Hajduk“ Marinko Gavrilović, rekavši da je cilj ulazak u treću ligu.

-To je ono što smo očekivali, ali nije to lako, navikli smo na uspehe, to je rezultat koji podržavamo već sedam godina, nema opštine u Srbiji koja toliko izdvaja za sport, cilj nam je da ponudimo novi način života našoj deci, rekao je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, čestitajući fudbalerima „Hajduka“.

Gak je najavio nova ulaganja u beščanski fudbalski teren, pripremljen je projekat rekonstrukcije, gde će biti urađene nove svlačionice, nove prostorije, kao i klupski restoran.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: