• ponedeljak, 25. septembar 2023.
Zatvaranje naplatne rampe kod Rume zbog izgradnje auto-puta Ruma-Šabac
Servis | Vesti | Ruma
0 Komentara

Zatvaranje naplatne rampe kod Rume zbog izgradnje auto-puta Ruma-Šabac

8. maj 2023. godine

Ruma- Naplatna rampa na auto-putu u Rumi od večeras 8.maja u 19 sati biće zatvorena za saobraćaj, zbog  radova na izgradnji auto-puta Ruma-Šabac. Za uključenje ili isključenje na auto-put Beograd-Batrovci do i iz Rume će se koristiti petlja Pećinci i Sremska Mitrovica. Ovaj režim saobraćaja važiće do završetka radovna na izgradnji auto-puta Ruma-Šabac.

 U JP “Putevi Srbije” saopštavaju:

“Od dana, 08.05.2023. godine, od 19 časova doći će do zatvaranja svih ulivno-izlivnih rampi na petlji, zbog radova na izgradnji nove petlje Ruma. Alternativni putni pravac iz smera Beograd-Batrovci je petlja Pećinci, dok je iz smera Batrovci-Beograd petlja Sremska Mitrovica. Saobraćajnom signalizacijom korisnici će se usmeravati na alternativne pravce.

Zbog radova na izgradnji mosta broj 1, za saobraćaj je zatvorena desna strana kolovoza u smeru Batrovci-Beograd i deo preticajne saobraćajne trake, u dužini od oko 400 metara, u smeru Beograd – Batrovci, dok se saobraćaj odvija dvosmerno voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru Beograd – Batrovci.

Vrema trajanja izmene režima saobraćaja ( zatvoreni kraci petlje) je do završetka izgradnje budućeg auto-puta Ruma-Šabac. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.”

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: