• ponedeljak, 22. jul 2024.
Vredna donacija za predškolsku ustanovu
Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Vredna donacija za predškolsku ustanovu

9. maj 2023. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić uručio je juče Predškolskoj ustanovi „Vlada Obradović Kameni“ donaciju vrednu 3,6 miliona dinara. Reč je o igračkama i edukativnim sredstvima koja će biti raspodeljena po vrtićima u svih 15 naselja pećinačke opštine.

-Ove igračke i oprema će stići do svakog vrtića u našoj opštini i do svakog deteta koje pohađa vrtić. Ovim gestom Opština Pećinci još jednom pokazuje da joj je školstvo jedan od prioriteta i da su joj deca na prvom mestu. Prošle godine smo otvorili novi vrtić u Šimanovcima, ovaj objekat u Pećincima očekuje proširenje, kao i objekat Predškolske ustanove u Obrežu koji će biti kompletno rekonstruisan i proširen. Nadamo se da ćemo taj posao započeti i završiti tokom ove godine – izjavio je Đokić.

U ime Predškolske ustanove donaciju je primila direktorka Anita Volčevski, koja je tom prilikom istakla da Predškolska ustanova nikada nije dobila donaciju ovih razmera.

-Ovo su igračke edukativnog i istraživačkog karaktera i neophodne su nam za nove osnove, gde deca kroz igru najbolje uče. Što se kvaliteta tiče, to su sve igračke koje ispunjavaju standarde propisane zakonom za korišćenje u predškolskim ustanovama. Najvažnije je da su igračke kvalitetne i bezbedne za decu – rekla je Volčevski.

pecinci.org

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: