• četvrtak, 18. jul 2024.
Uređenje kanalske mreže
Društvo | Hronika | Irig | Vesti
0 Komentara

Uređenje kanalske mreže

5. maj 2023. godine

U Irigu su nedavno počeli radovi na uređenju kanalske mreže. Prethodnih dana se radilo na uređenju takozvanog grčkomalskog potoka. Radovi se izvode kako bi se omogućilo nesmetano odvodnjavanje viška atmosferskih voda, a sprovode se zajedničkim finanisranjem Opštine Irig i Javnog preduzeća „Vode Vojvodine“.

U prvoj fazi se uklanja šiblje, dok će se u drugoj fazi raditi na njegovom produbljivanju. Inače je dugo ovaj kanal zbog zapuštenosti predstavljao veliki problem za okolno naselje, jer je prilikom većih padavina postojala mogućnost da se poplave kuće i podrumi.

-Cilj ovih radova je unapređenje kanalske mreže kako bi se poboljšao sistem odvodnjavanja i smanjila mogućnost poplava u ovom području, istakao je predsednik Opštine Irig, Tihomir Stojaković.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: