• nedelja, 3. decembar 2023.
U toku su proslave maturskih večeri
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

U toku su proslave maturskih večeri

31. maj 2023. godine

Proslave maturskih večeri u Sremskoj Mitrovici, počele su ove nedelje. Nakon maturanata STŠ “Nikola Tesla” i Ekonomske škole “9. maj”, večeras su ulazak u svet odraslih proslavili maturanti Medicinske škole “Draginja Nikšić”.

Na tradicionalnom defileu u Gradskom parku, maturante je večeras obišla i gradonačelnica Svetlana Milovanović, poželevši im sreću u daljem životu i školovanju.

Podsećanja radi, troškove maturskih večeri u Sremskoj Mitrovici, sada već tradicionalno, pokriva lokalna samouprava, a ove godine, maturanti su sami birali mesto na kom žele da proslave maturu.

Sutra će matursko veče proslaviti maturanti Mitrovačke gimnazije zajedno sa maturantima Muzičke škole “Petar Krančević”, a u petak će slaviti maturanti Prehrambeno-šumarske i hemijske škole.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: