• ponedeljak, 24. jun 2024.
Trbina o prevenciji nasilja danas u Beočinu
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Trbina o prevenciji nasilja danas u Beočinu

17. maj 2023. godine

Tim za zaštitu od diskriminacije, nasilja, zanemarivanja i zlostavljanja Predškolske ustanove „Ljuba Stanković“ iz Beočina vas poziva da prisustvujete tribini za roditelje koja će se održati u sredu 17.maja, 2023. godine u amfiteatru Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ sa početkom u 17 časova.

Tribina je posvećena sprečavanju pojave nasilja svake vrste, sa posebnim akcentom na preventivno delovanje i rad sa najmlađima kao i mere koje kao roditelji možemo preduzeti u cilju efikasnijih razgovora i postupanja sa decom u svrhu sprečavanja nasilja.

Na tribini će izlagati direktorka PU „Ljuba Stanković“ Ljubica Đurić, koordinatorka Tima za zaštitu od diskriminacije, nasilja, zanemarivanja i zlostavljanja Ljubica Pejić Кuzmanović, pedagoškinja beočinske predškolske ustanove Milica Đuričković, zatim sa Odeljenja pedijatrije Doma zdravlja „dr Dušan Savić Doda“ dr Rajka Svirčević, psihološkinja iz Osnovne škole „Jovan Grčić Milenko“ Minja Boban kao i poručnica policije Tamara Кusić iz Policijske ispostave Beočin.

foto: pexels.com

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: