• nedelja, 14. jul 2024.
Službeni pas razotkrio krijumčare cigareta
Crna hronika
0 Komentara

Službeni pas razotkrio krijumčare cigareta

30. maj 2023. godine

Zajedničkom akcijom policije i carine na izlazu graničnog prelaza Batrovci 27. maja, sprečen je pokušaj krijumčarenja preko 1.800 paklica cigareta i 10 pakovanja rezanog duvana skrivenih u gotovo svim šupljinama jednog automobila.

Pokušaj krijumčarenja je otkriven kada je na izlaz prelaza Batrovci pristigao pežo 508, domaćih registarskih oznaka, kojim se troje putnika zaputilo ka Austriji.

Usledio je pregled vozila i prtljaga u kome je učestvovao i jedan od službenih carinskih pasa, koji je odreagovao na gepek vozila u kome su ispod tapacirunga pronađene cigarete.

Ubrzo je potvrđeno da su i ostale fabričke šupljine automobila ispunjene krijumčarenim cigaretama, pa su ih carinici pronašli u podu, ispod svih sedišta, u nadograđenom delu ispod zadnjeg branika, ali i u bočnim stranicama, pragovima, krovu, kao i u vratima prtljažnika.

Otkrivene cigarete i duvan su zajedno sa vozilom koje je takođe zadržano, jer vrednost robe prelazi trećinu vrednosti vozila, predati policiji u dalju nadležnost, dok je protiv 48-godišnjeg vozača podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krijumčarenje

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: