• utorak, 3. oktobar 2023.
Afirmacijom porodičnih vrednosti predškolska ustanova u Inđiji obeležila Dan porodice
Inđija
0 Komentara

Afirmacijom porodičnih vrednosti predškolska ustanova u Inđiji obeležila Dan porodice

16. maj 2023. godine


Nepovoljni vremenski uslovi nisu sprečili mališane, roditelje i vaspitače inđijske Predškolske ustanove „Boško Buha“ da obeleže Dan porodice. Ribolovačkim časom na Barici počelo je druženje u okviru kojeg su deca imala priliku da pecaju, uživaju na vodi i takmiče se.
Predstavom „Cirkusne čarolije“, koja je prikazana u inđijskom Кulturnom centru, upotpunjeni su sadržaji koji imaju za cilj očuvanje tradicionalnih vrednosti, negovanje porodičnih odnosa i stimulaciju roditeljstva.
Кreativne radionice za decu i roditelje u Кući Vojnović privukle su veliki broj roditelja i dece, koja su učestvovala na likovnom konkursu „Moja porodica“, a vreme sa knjigom, provedeno u Narodnoj biblioteci „Dr Đorđe Natošević“ dragoceno je iskustvo i za decu i za odrasle.
Obeležavanje Dana porodice završeno je posetom Кulturno – umetničkom društvu „Soko“, gde su zajedničkom pesmom i igrom poslate najlepše poruke najvažnijeg dana u godini.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: