• nedelja, 14. jul 2024.
Punoletstvo Turističke organizacije Opštine Inđija
Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Punoletstvo Turističke organizacije Opštine Inđija

27. april 2023. godine

Otvaranjem izložbe u galeriji „Adligat“, kojem je prisustvovala i direktorka Turističke organizacije Srbije, Marija Labović, Turistička organizacija Opštine Inđija obeležila je 18 godina postojanja.
„Turistička ponuda inđijske opštine poslednjih godina obogaćena je brojnim sadržajima i novim projektima, a broj posetilaca se s godinama uvećava“, rekao je direktor Turističke organizacije Opštine Inđija, Milan Bogojević.
Direktorka TOS-a Marija Labović istakla je intenzivnu aktivnost turističkih poslenika u inđijskoj opštini, posebno izdvojila Кeltsko selo kao turističku atrakciju, i izrazila očekivanje da će projekat „Srpska Кapadokija“ izazvati regionalnu promociju inđijske turističke ponude.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: