• subota, 20. april 2024.
Prvi porodični buvljaк „Džeparac“ u nedelju u Beočinu
Društvo | Zabava | Hronika | Beočin
0 Komentara

Prvi porodični buvljaк „Džeparac“ u nedelju u Beočinu

1. april 2023. godine

Prvi porodični buvljak „Džeparac“ održaće se na beočinskoj pijaci u nedelju, 2. aprila sa početkom u 9 časova.

„Džeparac“ je ideja Beočinaca nastala sa željom da deca nauče da se odvoje od stvari koje im više nisu potrebne, ali i da im se na jednom mestu omogući da po simboličnim cenama prodaju te stvari i dobiju priliku da omoguće sebi prvi džeparac. Ukoliko smatrate da je prolećno čišćenje domova idealno započeti prodajom viška stvari iz ormara, garaža i ostalih delova domaćinstva, pridružite nam se u nedelju, jer stvari koje nama ne služe, nekome mogu doneti i korist i radost. Igračke, knjige, stripovi, garderoba, trotineti i biciklovi kao i druge stvari naći će se u ponudi prvog beočinskog „buvljaka“.

Podrška prvom porodičnom buvljaku stigla je i iz JКP „Beočin“ koje je malim prodavcima obezbedilo prostor i besplatnu upotrebu pijačnih tezgi.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: