• ponedeljak, 22. jul 2024.
Odobrena građevinska dozvola za izgradnju i rekonstrukciju bolnice
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Odobrena građevinska dozvola za izgradnju i rekonstrukciju bolnice

21. april 2023. godine

Grad Sremska Mitrovica dobio je građevinsku dozvolu za rekonstrukciju postojećeg i izgradnju novog dela Opšte Bolnice u Sremskoj Mitrovici. Dobijanjem dozvole, ispunjen je uslov da bi se apliciralo za sredstva kod Ministarstva za javna ulaganja. U planu je izgradnja 17 hiljada novih i rekonstrukcija 25 hiljada postojećih kvadrata i predstavlja jedan od najvećih projekata koje je Grad Sremska Mitrovica ikada radio.

Za prvu fazu planirano je oko 4,2 milijarde dinara, Grad je obezbedio projektno – tehničku dokumentaciju, a finansiraće i rešavanje imovinsko – pravnih odnosa vezanih za izgradnju bolnice. Projekat obuhvata izmenu dela grada, uključuje nove saobraćajnice, prilaze i otkup preko 40 kuća u okolini.

Opšta Bolnica u Sremskoj Mitrovici je regionalnog karaktera i preko 350 hiljada građana Srema koristi usluge ove zdravstvene ustanove.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: