• ponedeljak, 2. oktobar 2023.
Bez vode u Rumi i Irigu minimum još tri sata
Hronika | Irig | Ruma
0 Komentara

Bez vode u Rumi i Irigu minimum još tri sata

12. april 2023. godine

Rumljani još od popodneva nemaju vodu, zbog havarije na cevovodu fi 500, koja se dogodila u popodnevnim satima prilikom izgradnje auto – puta Ruma-Šabac.

Kako se navodi na zvaničnom Facebook profilu Predsenik Opštine Ruma, vode neće biti najmanje još tri sata, iako su sve raspoložive ekipe “Vodovoda” na terenu. 

Objavu predsednice Opštine Ruma prenosimo u celosti:

“Na trasi novog auto–puta su u toku radovi na sanaciji oštećenja magistralnog cevovoda. Pumpe su postavljene i crpe vodu sa lokacije gde je izvođač radova na novom auto-putu oštetio cevovod. Crpljene se privodi kraju, reč je o oko 600 kubnih metara vode. Dežurna ekipa za intervencije i sav materijal potreban za sanaciju oštećenja je već na lokaciji i radnici su spremni da izvrše završne radove. Mole se potrošači za strpljenje i razumevanje, jer su sve potrebne nadležne službe u punom kapacitetu angažovane kako bi se u što kraćem vremenskom periodu omogućilo nesmetano vodosnabdevanje svih potrošača u sistemu. Imam informaciju sa terena da vode neće biti još najmanje 3 sata. Ekipa Vodovoda je obezbedila cisterne sa vodom za Dom zdravlja, Gerontološki centar, a za pola sata će cisterna biti postavljena i na Gradskom Trgu! Još jednom molim sve za strpljenje. Radnici vodovoda ulažu ogromne napore da saniraju kvar koji je nastao tuđom krivicom”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: