• petak, 31. mart 2023.
Razgovor o pripremi predškolske ustanove za upis
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Razgovor o pripremi predškolske ustanove za upis

8. mart 2023. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković sastala se sa direktorkom PU „Ljuba Stanković“ Ljubicom Đurić i njenim saradnicima kako bi razgovarala o pripremama predškolske ustanove za upis i prijem dece u narednoj školskoj godini.

Imajući u vidu da su budžetom Opštine Beočin i ove godine opredeljena sredstva za besplatno pohađanje vrtića ali i da se očekuje prijem većeg broja dece sa teritorije opštine, predsednica je upoznata sa planiranom organizacijom rada vrtića od jeseni, analizom stanja broja dece i potrebama za angažovanjem dodatnih stručnh kadrova.

Poseban akcenat stavljen je na mogućnost zadržavanja normativa za rad vaspitača u optimalno raspoređenim grupama kojih će sada biti nešto više u odnosu na prethodni period.

Na sastanku je takođe predočen i plan opremanja centralnog objekta u Beočinu koji je trenutno u fazi rekonstrukcije i koji će prema rečima direktorke Đurić već od naredne školske godine dobiti novo ruho i odlične uslove za boravak i rad sa decom zahvaljujući podršci i najavljenoj saradnji sa Novak Đoković Fondacijom.

foto: Ismet Ademovski

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: