• petak, 24. maj 2024.
Stipendije opštine za najuspešnije studente
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Stipendije opštine za najuspešnije studente

14. februar 2023. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić uručio je juče ugovore o dodeli stipendija i ugovore o regresiranju troškova prevoza studentima sa teritorije pećinačke opštine. U školskoj 2022/2023. godini Opština Pećinci stipendiraće ukupno 19 najuspešnijih studenata, a regresirane troškove prevoza imaće ukupno 30 studenata.

On je tom prilikom istakao da je ovo već tradicionalna mera podrške obrazovanju koju sprovodi pećinačka lokalna samouprava.

– Opština Pećinci računa na ove studente da se po završetku školovanja vrate u našu sredinu, da ovde doprinose svojim radom i da ovde podižu porodicu. Zbog toga ćemo u narednim godinama nastojati da i povećamo iznos stipendije– izjavio je predsednik Đokić.

Prema ugovoru stipendije se dodeljuju u iznosu od 9.000 dinara mesečno, za period od deset meseci tokom školske godine, a putni troškovi se regresiraju u iznosu od 3.000 dinara mesečno, za period od devet meseci tokom školske godine.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: