• sreda, 29. novembar 2023.
Manji troškovi prevoza za školovanje u drugim sredinama
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Manji troškovi prevoza za školovanje u drugim sredinama

27. januar 2023. godine

Grad Sremska Mitrovica će u 2023. godini uspešnim učenicima koji se školuju u drugim lokalnim samouprava udaljenim do 50 kilometara, refundirati deo troškova prevoza u iznosu 40 odsto od cene mesečne karte.

Na osnovu konkursa koji će biti raspisan u toku sledeće nedelje, sa propisanim kriterijumima i uslovima, Grad će dodeliti sredstva uspešnim pojedincima iz oblasti obrazovanja, ali i učenicima srednjih škola koji imaju prebivalište na teritoriji Sremske Mitrovice, a pohađaju obrazovne profile u drugim lokalnim samoupravama na udaljenosti do 50 kilometara.

Učenicima će lokalna samouprava grada na Savi refundirati deo troškova u istom iznosu kao i đacima srednjih škola u prigradskom prevozu, 40 odsto od cene mesečne karte.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: