• sreda, 24. jul 2024.
Privremeno se obustavlja rad pokretnog mamografa
Vesti
0 Komentara

Privremeno se obustavlja rad pokretnog mamografa

18. novembar 2022. godine

Pokretni mamograf, koji je postavljen u Šimanovcima na parkingu kod Doma zdravlja, radiće još tokom današnjeg dana, nakon čega se akcija “Prva mamografija” u pećinačkoj opštini privremeno obustavlja.

Kako su rekli u pećinačkom Domu zdravlja, zbog pogoršanih vremenskih prilika i predstojećeg zimskog perioda, tokom kojeg nije moguć rad pokretnog mamografa, akcija se privremeno prekida i nastaviće se na proleće, krajem marta ili početkom aprila.

Sve žene koje su se već prijavile ostaju na spisku, ne moraju se ponovo prijavljivati, a čim akcija ponovo počne ona će biti pozivane.

O tačnom datumu nastavka akcije, mestu postavljanja pokretnog mamografa i načinu prijavljivanja novih pacijentkinja javnost će biti blagovremeno obaveštena putem zvaničnog sajta Opštine Pećinci.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: