• ponedeljak, 13. maj 2024.
Dobrim projektima do evropskih sredstava
Ekonomija | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Dobrim projektima do evropskih sredstava

30. novembar 2016. godine

Sremska Mitrovica – Sremska Mitrovica već ima spremno nekoliko projekata kojima može konkurisati za domaća i strana sredstva, a osnaživanje kancelarija za lokalni ekonomski razvoj je izuzetno značajno jer je na raspolaganju blizu 100 miliona evra iz prekogranične saradnje, rečeno je prilikom sastanka pokrajinskog sekretara Ognjena Bjelića sa gradonačelnikom Sremske Mitrovice Vladimirom Sanaderom.

Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić je sa gradonačelnikom Vladimirom Sanaderom razgovarao o lokalnom ekonomskom razvoju, pripremi projekata, realizaciji postojećih projekata u ovom gradu, kao i stranim investicijama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: