• petak, 26. april 2024.
Karatistima iz Inđije ekipno srebro na Kupu Srbije
Sport
0 Komentara

Karatistima iz Inđije ekipno srebro na Kupu Srbije

29. novembar 2022. godine

Kartisti Železničara iz Inđije izborili su ekipno srebro na Kupu Srbije održanom u Čačku. Ekipa  u sastavu Popović Jovan, Marković Aleksa, Žarković Luka, Pajić Aleksandar i Lavrek Marko, najpre je pobedila Kombat iz Smedereva sa 3:0, u polufinalu savladali su ekipu Žandarmerije iz Beograda rezultatom 3:0, da bi u finalu izgubili rezultatom 1:2 od ekipe Milanovca iz Gornjeg Milanovca. 

Prvog dana Kupa Srbije na čije programu su bile kate, izvrstan rezultat izborila je Aleksandra Bodrožić izborivši srebrnu medalju pojedinačno. Drugog dana takmičenja na programu su bile borbe gde je osim odličnog ekipnog rezultata ostvaren isto takav rezultat kod pojedinaca.

Pojedinačno treće mesto izborila je Elena Ćakić u kategoriji borbe -40kg, takođe treći je bio i Luka Žarković u kategoriji borbe -45kg, kao i Aleksa Marković u kategoriji borbe -50kg. Aktuelni Balkanski šampion Jovan Popović nije uspeo da odbrani tron u kategoriji -45kg, dok Aleksandar Pajić borbe  -45kg  i Marko Lavrek borbe  -45 kg nisu izborili bolju poziciju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: