• petak, 29. mart 2024.
Poseta Beočin selu
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Poseta Beočin selu

31. oktobar 2022. godine

U okviru planiranih aktivnosti obilaska mesnih zajednica predsednica opštine Beočin Biljana Janković je sa svojim saradnicima posetila Beočin selo.

Predsednica Janković se tom prilikom sastala sa predsednikom Saveta Mesne zajednice Petrom Matićem sa kojim je razgovarala o temama i pitanjima koja su od značaja za loklano stanovništvo a koja se najviše odnose na putnu infrastrukturu i komunalne delatnosti.

Tokom obilaska terena predsednici Janković ukazana je i potreba meštana za poboljšanjem putne infrastrukture, unapređenjem saobraćajnih uslova u okolini osnovne škole u Beočin selu kao i potreba za izgradnjom igrališta i mesta za druženje na otvorenom za najmlađe meštane.

– Informacije i saznanja koja dobijamo od naših građana i preko Mesnih kancelarija sa terena su od izuzetnog značaja jer tako realnije možemo postaviti prioritete i uraditi plan budžetskih aktivnosti i investicija za narednu godinu. Takođe, meštanima naših sela treba ponuditi i mogućnost participativnog budžetiranja kako bi imali još jedan način da u fokus rada i prioriteta lokalne samouprave stave teme i pitanja po sopstvenom izboru – istakla je predsednica Janković tokom posete Beočin selu.

Podsetimo, u Beočin selu je nedavno završen projekat izgradnje kanalizacione mreže kojim je rešen dugogodišnji problem na koji su meštani sa nekoliko lokacija ukazivali.

Vrednost radova na izgradnji kanalizacione mreže iznosila je 11 788 330 dinara a sredstva za realizaciju je u potpunosti izdvojila Opština Beočin.

Obilazak mesnih zajednica će u narednom periodu biti fokus u radu predsednice Opštine Beočin kako bi se dobio jasniji uvid u potrebe građana i probleme sa kojima se suočavaju naša sela.

Foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: