• nedelja, 25. februar 2024.
„Crni Adam“ 25. oktobra u bioskopu KC-a
Društvo | Zabava | Pećinci
0 Komentara

„Crni Adam“ 25. oktobra u bioskopu KC-a

24. oktobar 2022. godine

U sali Kulturnog centra Pećinci, u utorak, 25. oktobra, od 21.00 čas, publika će biti u prilici da četiri dana nakon premijere pogleda američki superherojski film pod nazivom „Crni Adam“ u režiji Žaumea Kolet-Sera. Glavne uloge tumače: Dvejn Džonson, Noa Sentineo, Aldis Hodž, Sara Šahi, Kvintesa Svindel i Pirs Brosnan. „Crni Adam“ je Džonsonov veliki projekat koji svaki glumac doživi jednom u životu. Gotovo 5.000 godina nakon što je dobio sve moći egipatskih bogova i isto tako bio zatvoren, Crni Adam oslobođen je iz svoje zemaljske grobnice, spreman da oslobodi svoj jedinstveni oblik pravde u modernom svetu.

Cena ulaznice je 350 dinara, a karte će biti u prodaji na blagajni Kulturnog centra sat vremena pre početka projekcije. Deca do 3 godine starosti oslobođena su plaćanja bioskopskih karata.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: